OSBY BRUKSHUNDKLUBB

Charlotta ” Lotta” Carping – Grupp 8 & 10
                                                                              Viktoria Möller – Grupp 9
                                                                          Med reservation för ändringar

Klasser & Avgifter: Valp 4 – 6, 6 – 9 mån, Junkl, Ukl, Ökl, samt eget Veteran BIS (från 8 år) 200 kr. Insättes på BG: 525-2879 Osby Bk. Uppge hundens ras och regnr. på betalningen. I anmälningsavgiften ingår gratis katalog, gratis parkering, fri inträde.

Anmälan görs via internet: www.osbybrukshundklubb.se eller på SKK´s blankett som skickas till Carina Ljungberg, Trädgårdsvägen 5, 343 74 Liatorp.

Utställningen kommer att hållas enligt SKK’s och Folkhälsomyndigheternas restriktioner. Vi ber er att hålla avstånd till varandra.

Sista Anmälnings-/betaldag: 1 augusti
Info: Carina   070-394 88 80   utstallning@osbybrukshundklubb.se

STORT prisbord – HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!